top of page

Drīz jau ziema, vai esi gatavs piedzīvojumam?

Nē, nebūs jābrauc ar auto, jālido ar vairākām pārsēšanām, jāciešās autobusā.


Tiešais lidojums no Rīgas, grupas transfērs no Bergamo lidostas, Viesnīca tikai 7min gājienā līdz pacēlājam - ideāli! Un, ja ņemsi savas slēpes vai snovu līdzi, piemaksa tikai 20eur.


Annija Grudule - Weekend Travel Latvia ceļojumu konsultante Jums pastāstīs vairāk par šo Itālijas slēpošanas kūrortu no savas pieredzes.



Annija Grudule


Kādēļ tieši Bormio slēpošanas kūrorts Itālijā? Vai ir piemērots iesācējiem, vai būs ko darīt profesionāļiem un "freeride" cienītājiem?



Bormio kūrorts vislabāk būs piemērots ģimenēm un tiem, kas vēlas nodoties slēpošanai vai snovbordošanai visas dienas garumā. Ja vēlies doties slēpošanas ceļojumā un papildus paballēties, tad Livigno kūrorts būs piemērotāks.


Bormio kūrorta lielais pluss ir tāds, ka tas ir piemērots, gan iesācējiem, gan jau pieredzējušiem slēpotājiem. Kā, ja jums patīk adrenalīns, tad to šeit atradīsiet 2 “free ride” zonās vai arī sniega parkā.


Uz kalna ir vairākas kafejnīcas kurās var gardi paēst. Taču noteikti iesaku doties uz kafejnīcu "Chalet La Rocca". Tajā cenas ir saprātīgas - par picu jūs samaksāsiet aptuveni 10-12€, taču picas garša jūs neatstās vienaldzīgus. Protams pieejami arī citi ēdieni, kā frī ar desiņām, sendviči, dažādi dzērieni u.c. Blakus telpās šai kafejnīcai atrodas glauns restorāns kurā var baudīt gardu itāļu pastu, risotto un citus ēdienus.


Bormio pilsētiņa ir diezgan daudzveidīga un patiešām

skaista. Tajā atrodas vairāki veikali, gan apģērba, gan suvenīru. Kā arī ir vairāki pārtikas veikali, bet ir viens lielais, kurā cenas būs visdraudzīgākās, tā nosaukums - Le Corti Superstore.


Bormio pilsētiņā apmeklējot restorānu vai kafejnīcu (neattiecas uz kalna kafejnīcām), katrai personai ir jāmaksā 2€ par apkalpošanu.

Šajā kūrortā atrodas Itāļu brenda “Kiko” kosmētikas veikals, kurā var iegādāties kvalitatīvu kosmētiku par saprātīgām cenām.



SKI PASS un tā iegāde

Biļešu cenas var apskatīties saitā: Bormio Skipass 2024/2025 | Price list ski area Bormio | Shop online. Ja iegādāsieties biļetes ātrāk internetā, tad variet dabūt noteiktu procentu atlaidi pacēlāja biļetēm. Ja vēlaties pirkt uz vietas, tad to var izdarīt “Bormio Ski” biļešu offisā, kas atrodas tieši pie galvenā pacēlāja. Pacēlāja kartē ir iekļauts bezmaksas autobuss, blakus kūrorti “Santa Caterina” un “Cima Piazzi-San Colombano”. Ja paliekat “Meuble Sci Sport Residence” apartmentos, tad autobusu izmantot nevajadzēs - jo līdz pacēlājam mierīgi variet aiziet ar kājām (7 minūšu gājiens). Pie pacēlāja kartes pirkšanas būs jāpiemaksā 3-5€ depozīts par ski pass. Kad ceļojuma beigās beigsiet slēpot, tad ski pass būs jāieiesniedz pirkšanas vietā un depozīts tiks atgriezts.



Vai izīrēt inventāru ir iespējams?

Bormio visu nepieciešamo var izīrēt tieši pie vietas kur pērk ski pass (pie sākotnējā pacēlāja). Apkalpojošais personāls bija draudzīgs un pretimnākošs. Pat, ja darbinieki nemācēja runāt angļu valodā, ar viņiem varējām perfekti saprasties..




Kā iegātāties šo ceļojumu uz Bormeo?

Lasi varāk šeit:


Kommentare


bottom of page